За нас

„Най-добрите учители са тези, които ти показват къде да гледаш, а не какво да виждаш.“
LONDON е образователен център по английски език. Нашият екип от преподаватели и професионалисти гарантира качественото обучение по английски език на нашите малки и големи курсисти.

LONDON е образователен център, където вашите деца се подготвят за изпитите на University of Cambridge.


University of Cambridge

В LONDON всички общуват ефективно на английски език. Ние използваме съвременните системи на издателство Oxford University Press и други водещи издателства.


Oxford University

В LONDON развиваме комуникативните и социални умения и черти на характера на нашите малки и големи курсисти. Така допълваме обучението по чужд език и подпомагаме бъдещето им професионално развитие. Нашият екип е съвкупност от прекрасни преподаватели по английски език с международен опит и личности, постигнали успехи в бизнеса. Програмите ни са съобразени с нуждите на съвременния човек и динамичната среда на живота ни.

В образователен център LONDON акцентите са поставени върху ранното чуждоезиково обучение, развиване на ранни умения за четене на малките курсисти, подготовка за бъдещи академични постижения, усъвършенстване на разговорните умения при възрастните, използване на най-съвременни технологии за обогатяване и по-голяма ефективност на учебния процес.