Курсове по английски език

LONDON е школа за изучаване на английски език.

Тук обръщаме специално внимание на всеки клиент и подхождаме индивидуално към нуждите на всеки курсист. Използваме най-модерните компютърни приложения и мултимедийни решения, за да правим уроците в LONDON забавни, информацията достъпна и ученето лесно за нашите курсисти.

Най-малките курсисти получават особено внимание от екипа на LONDON. Сега е най-важно да бъдат положени правилно основите на езика, да създадем положително настроение към учебния процес и желание да се развиват. Чрез знанията и уменията, които придобиват в LONDON им даваме отворен билет за образование в чужбина.

С възрастните ни курсисти работим за усъвършенстване на умения, необходими за успешен старт в кариерата и придобиване на необходими квалификации. Стараем се да пригодим курсовете към нуждите на клиентите ни, така че да могат да получат максимум знания и да придобият необходимите умения за комуникация на английски език.

Независимо дали работим с деца или възрастни, ние се стараем максимално да оползотворим времето в класната стая и да получим чудесен разултат. Oсвен езикови познания развиваме социални и комуникативни умения, провеждаме събития на различни теми, допълващи обучението по чужд език. По този начин програмите ни са съобразени с нуждите на съвременния човек и отразяват динамичните промени в глобалния свят.