London School

Екип

Home  »  Екип

За да бъдеш добър преподавател, е необходимо да обичаш това, което преподаваш, и тези, на които преподаваш.

 

За нас преподаването не е професия, а призвание. Призванието е лично отношение, а личното отношение – пълна отговорност. Ние не просто преподаваме, а споделяме жизнения си опит с вас. Влагаме опит и знания, хумор и разбиране, едновременно сме наставници, актьори, педагози и преди всичко хора. Така учебният час се превръща в урок.

СОНЯ ТОТЕВСКА

Sonya - london school of english

Соня Тотевска преподава от години на деца, използвайки най-новите програми за обучение по английски. Отличен педагог, преподавал в най-добрите частни училища в София. Нейните възпитаници са изключително комуникативни благодарение на методите на преподаване, усвоени при участията в международни семинари.

1. Какво Ви дава работата с деца?

Възможност да творя, да пея и танцувам, да рисувам, да бъда различна и на различна възраст всеки ден. И всичко това, докато работя. Харесва ми, че децата оценяват искреността и непринудеността и самите те заразяват с ентусиазма си.

2. Защо избрахте да преподавате в London School?

Защото тук най-после имам възможността да изплозвам всички натрупани с времето знания и умения, за да науча учениците си да ОБЩУВАТ на английски език. В LONDON School децата учат в безстрсеова среда и усвояват езика неусетно, докато се забавляват и състезават със съучениците си.

3. Кое е най-важното нещо, на което искате да научите децата?

Преди всичко на увереност. Харесва ми, когато успявам да накарам учениците си да покажат най-доброто от себе си. Тогава се чувствам сякаш имам „super powers”.

МИС ПЕТЯ

мис Петя

МИС АНИ

Мис Ани

1. Какво Ви дава работата с деца?

Обичам работата с деца, защото е разнолика, вдъхновяваща и интересна. Обичам неостаряващото чувство на удовлетворение, когато в погледите на децата изгрява радост, самочувствие и ентусиазъм от новите знания.

2. Защо избрахте да преподавате в London School?

London School споделя възгледите ми за ефективно, динамично и модерно образование

3. Кое е най-важното нещо, на което искате да научите децата?

Да ги вдъхновя и мотивирам да обичат знанието и да разкрият красотата на езика

МИЛКО ТОТЕВСКИ

Milko - london school of english

Милко Тотевски преподава английски от няколко години. Преди това е минал по дълъг път от позиции и отговорности в български и международни компании. Той познава добре бизнес процесите в една компания и успява да предаде знанията си на бизнес клиентите ни.