London School

Курсове по английски език

Home  »  Курсове по английски език

LONDON е школа за изучаване на английски език.

Тук обръщаме специално внимание на всеки курсист и индивидуално определяме нуждите на всеки курсист. Използваме модерни компютърни приложения и мултимедийни решения, за да направим уроците в LONDON забавни, информацията достъпна и ученето лесно за нашите курсисти.

Най-малките курсисти получават особено внимание от екипа на LONDON. Сега е най-важно да положим правилно основите на езика, да създадем положително настроение към учебния процес и желание за учене. Чрез знанията и уменията, които придобиват в LONDON, децата получават отворен билет за образование в чужбина.

Курсове по английски език

С възрастните ни курсисти работим за усъвършенстване на умения, необходими за успешен старт в кариерата и придобиване на необходими квалификации. Стараем се да пригодим курсовете към нуждите на клиентите ни, така че да могат да получат максимум знания и да придобият необходимите умения за комуникация на английски език.

Независимо дали работим с деца или възрастни, ние се стараем максимално да оползотворим времето в класната стая, за да сме ефективни и да получим чудесен резултат. Освен езикови познания развиваме социални и комуникативни умения. Защото ученето никога не е самоцелен процес на придобиване на знания, а трябва да разширява граници!