London School

Партньори

Home  »  Партньори

Нашите ПАРТНЬОРИ предоставят услуги, които правят децата по-добри личности, подготвят ги за конкурентната среда на реалния живот, и им помагат максимално да изразят потенциала си. 

https://metareading.com

Meta Reading е система за ускорено усвояване на информация чрез подходи за релаксивна концентрация, креативност, памет и скоростно четене.

Уповавайки се на научния метод и педагогическа форма на изкуството Сугестопедия, стимулира разгръщане на резервните капацитети на мозъка в психологически чиста и приятна среда.

https://nlpcenter.org

НЛП Тренинг Център е единственият акредитиран НЛП център в България от Международната Академия за тренинг и коучинг с НЛП (ITCA), създадена и водена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП). Компанията е основана през 2009 г. от Магдалена Николова. Тя е НЛП Треньор, сертифициран от Джон Гриндер, бизнес коуч  и организационен психолог, която споделя, че:

Нашата мисия е да трансформираме личността и чрез нея да променяме бизнеса, да вдъхновяваме и да тренираме в сферата на НЛП и коучинг подхода според най-високите международни стандарти за качество в света. Ето защо сертификационните програми на НЛП Тренинг Център са подготвени за личности, желаещи да се развиват, за лидери, желаещи да оптимизират средата в организацията и да стимулират лидерството. Всяка една от програмите на НЛП Тренинг Център е структурирана според най-високите стандарти за обучение в света в сферата на НЛП подхода.

https://vezenkov.com

Център за приложни невронауки Везенков е първият частен научно-изследователски център в България, който провежда изследвания, разработва, прилага, разпространява и развива практики и методи от приложните невронауки, с фокус върху биофийдбек и ЕЕГ неврофийдбек (биологична и неврологична обратна връзка) като ефективни подходи за саморегулация на процесите в човешкия организъм.

Центърът провежда изследвания и върху ефективността на използване на биофийдбек и ЕЕГ неврофийдбек като инструменти за самостоятелно справяне с различни по вид житейски проблеми – от телесно до психо-емоционално естество, като разработва невротренинги за вегетативната и централната нервна система, включително и висшите корови функции.

https://www.screenchildren.com

ЕКРАННИ ДЕЦА ® е проект на Център за приложни невронауки ВЕЗЕНКОВ.

Това е първата и единствена научна организация у нас, която адресира проблема на екранната зависимост при децата, провеждайки апаратурни изследвания на мозъка и нервната система, и на тази база – програми за превенция и терапия.

https://www.pluvane.com

Национален спортен клуб “Олимп” е сдружение, обединяващо състезатели, треньори, любители и деятели на водните спортове, но не само – това е организация с определена култура, ценностна система, място, където се създават добродетели необходими, за цял живот: Уважение, Трудолюбие, Толерантност , Коректност , Работа в екип , Търпение – добродетели, които играят изключителна роля върху възпитанието и бъдещето на Вашите деца.

Олимп е място, на което успехът се разглежда като продукт на ежедневни усилия, място за постигане на върховни постижения!

НСК Олимп е най-големият плувен клуб в България с над 1400 спортуващи деца, над 70 състезатели, които тази година завоюваха над 400 медала на национални и международни първенства и направиха 16 национални рекорда в плуването при възраст на състезателите все още под 18 години.

https://judo-topalov.com

При нас се провеждат едни от най-добрите тренировки по Джудо за деца!

Ние се грижим за децата и ги подготвяме за бъдещето.

Градим характера им, за да се справят с най-важните проблеми, които предстои да срещнат през живота си.

Джудо клуб Топалов е Държавен шампион на България с деца, които печелят призови места на Европейски и международни форуми.