London School

Общ английски за възрастни

Home  »  Общ английски за възрастни

Учебната система English File е най-предпочитаният и най-продаван продукт на издателството Oxford University Press. Системата обхваща целия спектър от нива по Общоевропейската езикова рамка от А1 до C1 (Beginner до Advanced).

Системата English File пренася реалния свят в класната стая чрез използването на реални интервюта, вземани на улицата, практически английски, вплетен в интересни и мотивиращи сюжети, и научнопопулярни видеа.

Ichecker позволява на курсистите да тестват своите знания и да оценяват и проследяват своя прогрес. Включва всички аудио файлове от учебната тетрадка, тестове за самооценяване, мигновени отговори и линк към съответните страници с граматика в учебника.

Изцяло иновативна, системата English File гарантира бърз успех в изучаването на английски език. Това е системата, която кара хората да говорят!

Обучението във всяко ниво е с хорариум от 100 учебни часа, разделени в два модула с продължителност по един месец и 50 учебни часа всеки.

Предлагаме интензивна (посещения три пъти седмично) и полуинтензивна форма на обучение (два пъти седмично).

London School е мястото, където ще се научите да комуникирате пълноценно на английски език.

London School знае кои са успешните и ефективни техники за овладяване на английския език и ние с радост ще Ви помогнем да постигнете бързо желаните от Вас резултати!