Новини

Home  »  Новини
  юни 1, 2020
  Няма коментари

  ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ по английски език в LONDON School of English Предвид на новата реалност в образованието, LONDON School взе решение да се фокусира върху най-силните си страни и да остане само с учебните зали в METRO CITY, където знаем, че можем да гарантираме качество на обучението без да правим компромиси и отстъпки. В просторните ни зали…

  Вижте повече...

  март 1, 2020
  Няма коментари

  В първата седмица на новата извънредна ситуация екипът на LONDON School успя да пренесе образованието в дигитална среда. Изключително предизвикателство е 3D светът да премине в 2D екран! Нашето дигитално обучение максимално се доближава обучението в реална обстановка.

  Вижте повече...

  януари 20, 2020
  Няма коментари
  дигитално обучение Jolly Phonics

  Jolly Phonics Най-малките курсисти в LONDON School вече могат да четат и пишат на английски! През есента представихме най-добрата система за ограмотяване на деца в предучилищна възраст и първи клас, която се използва във Великобритания. Резултатите са впечатляващи!

  Вижте повече...

  декември 25, 2019
  Няма коментари

  Весела коледа в LONDON School! Да е здрава и успешна новата 2020!

  Вижте повече...

  септември 20, 2019
  Няма коментари

  Всяка година децата на LONDON School успешно полагат изпити за Cambridge English сертификати! Благодарим на мис Ани и мис Соня за успешната учебна година и подготовката за изпитите!

  Вижте повече...