London School

Курсове по английски език за възрастни

Home  »  Курсове по английски език за възрастни
английски език за възрастни

Защо английският език е полезен да се изучава от възрастните?

Често, след като са достигнали повече или по-малко зряла възраст, хората откриват пропуски в образованието си, които възпрепятстват напредването в кариерата и просто комфортното им ежедневие, затова английски език за възрастни е едно полезно занимание.

Често това се отнася до владеенето на английски език – общоприетият начин за международна комуникация. Английски език е един от най-разпространените езици в света.

Контакт за всички курсове за възрастни: 0888 194 949

Английски език за възрастни отваря нови възможности

Английският е езикът на бизнеса, поради което е толкова важно да можете да говорите на английски, когато общуват с колеги от други страни и чуждестранни клиенти. Изучаването на английски ще Ви помогне да направите кариера в работата си, така че започнете да учите сега!

Има ли причини да откажете да учите, ако вече сте извън училищна възраст и как да организирате часовете за изучаване на английски език?

Не се страхувайте да рискувате – изучаването на английски език на всяка възраст е не само интересно, но и полезно: учените са доказали, че усилията за овладяване на чужди думи и граматика забавят процеса на стареене на мозъка. Никога не е късно да започнете да учите, основното е да имате цел и желание да я постигнете.

Мозъкът има около 100 милиарда взаимосвързани неврони. Когато учим нещо ново, се появяват нови невронни връзки, по този начин мозъкът ни се подмладява и възстановява. Повторението на наученото, както и повторението на обичайните действия, укрепва тези връзки.

И така, развиването на невропластичността на мозъка е полезна за удължаване на младостта, за повишаване на ефективността и за подобряване на адаптивните функции (за по-добро адаптиране към промените в условията на околната среда, с по-малко стрес и тревожност).

И как точно да я развием?

английски език за възрастни 1

Изучавайки или подобрявайки английския си език, Вие развивате невропластичност в мозъка. Всеки нов урок укрепва връзките в мозъка, засилва новите връзки, формирани в предишния урок. По този начин не само научавате езика, но и повишавате способността си да учите като цяло.

За кого е полезно да изучават английския език?

  • За тези, които ще работят или учат в чужбина или в англоезични компании;
  • За тези, които се стремят да се придвижат нагоре по кариерната стълбица;
  • За тези, които искат да пътува лесно, удобно и свободно по света без езикова бариера;
  • За тези, които искат да общуват свободно; които работят с голямо количество информация на английски език.

Курсовете за изучаващите английски език за възрастни са много полезни, както и за тези, които искат да подобрят своите разговорни умения и да станат по-уверени в общуването на английски език. Заповядайте при нас!

Вижте повече за нашият курс за деца тук

Ползи при изучаване на английски език за възрастниЗнанията по английски език ще Ви помогнат да развиете кариерата си или да подобрите уменията си за общуване.
Нашите преподавателиСа високо квалифицирани, опитни и отдадени на постигането на Вашите учебни цели. Благодарение на тях, курсовете ни по английски език за възрастни са интерактивни и увлекателни.
Безплатна предварителна консултацияКонсултацията Ви информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща и отговаряща на индивидуалните нужди и цели в зависимост дали сте начинаещ, искате да подобрите ниво или да се подготвяте за сертификатен изпит.
График на курсоветеКогато се налага да съчетавате ученето с ежедневните си ангажименти, е добре да разполагате с гъвкави възможности. Затова курсовете ни по английски език за възрастни предлагат гъвкава програма – уроци през деня, вечер или през уикенда. 
Придобиване на уменияКурсовете ни по английски език за възрастни paзвивaт и чeтиpитe ĸoмyниĸaтивни yмeния – чeтeнe, пиcaнe, cлyшaнe и гoвopeнe. Изпoлзвaт ce мнoгo дoпълнитeлни yпpaжнeния: ayдиo и видeo мaтepиaли, пиcмeни зaдaчи, дидaĸтични игpи и други.

Често задавани въпроси

ОБЩ АНГЛИЙСКИ

РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ